NIEUWS

Activiteitenagenda  2019-2020
 

Het SWB boekje in een ander jasje. In plaats van het boekje bieden wij je dit jaar een overzichtelijke folder aan met daarin een activiteitenkalender, SWB activiteiten en onze contactgegevens. 
Dat is een logische keuze; enerzijds omdat SWB haar footprint op deze aarde zo klein mogelijk wil houden, anderzijds omdat we merken dat mensen hun informatie steeds meer online ophalen. In plaats van het boekje bieden we je een overzichtelijke folder met daarin een activiteitenkalender, SWB activiteiten en onze contactgegevens. Deze valt komend weekend bij iedereen in de gemeente Brummen op de deurmat.

Wel of geen boekje, veel inwoners weten de weg naar onze locaties natuurlijk al jaren te vinden. Wekelijks ontvangen wij ca. 1600 bezoekers en zijn er ruim 100 verschillende activiteiten waaraan veel mensen met plezier deelnemen. Een aantal activiteiten organiseren wij zelf, maar ook onze huurders zijn heel actief en hebben een gevarieerd aanbod. Denk aan muziek(les), biljarten, de Computerclub, Yoga, Thai Chi, Gym, Geheugensteunpunt en Team Voor Elkaar.

Wij nodigen je van harte uit om een keer kosteloos kennis te maken met een activiteit. Als je het fijn vindt dat er de eerste keer iemand met je mee gaat, bel of mail ons dan even via 0575-56 19 88 of info@welzijnbrummen.nl. Wil je zelf een workshop organiseren of een ruimte huren, dan kan dat uiteraard ook.

Kortom, er is genoeg te beleven bij SWB en wij nodigen je van harte uit om langs te komen!

activiteitenagenda.jpg

OPENINGSTIJDEN

Voor beide vestigingen

maandag-vrijdag

08:30 - 22:30 

gesloten op feestdagen

LOCATIES

Tjark Riks Centrum

Derickxkamp 2a

6961 DL EERBEEK

Plein 5

Graaf van Limburg Stirumplein 5

6971 CE BRUMMEN

TELEFOONNUMMER

Voor beide vestigingen

0575-561988

POSTADRES

Postbus 141

6970 AC BRUMMEN

E-MAIL

info@welzijnbrummen.nl

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon

VOLG ONS

ONZE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN? Geef hier je mail-adres