VRIJWILLIGERSCENTRALE

1

VRAAG & ANTWOORD

Als vrijwilliger loop je soms aan tegen praktische vragen, bijvoorbeeld over een vrijwilligersvergoeding of het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). In vraag & antwoord hebben we de meest gestelde vragen op een rij gezet. Vind je het antwoord dat je zoekt niet? Stel je vraag dan direct aan ons.

2

CURSUSSEN

De vrijwilligerscentrale organiseert cursussen en workshops voor vrijwilligers en voor mensen die met vrijwilligers werken. In de cursusagenda vind je een overzicht van cursussen en workshops waarvoor je je kunt opgeven. Mis je iets in het aanbod, laat het ons weten. Als er voldoende belangstelling is, organiseren we ook cursussen op aanvraag.

Heb je minder tijd, maar wil je toch iets leren? Kijk dan ook eens in de lijst van online-cursussen die we voor jou op een rij hebben gezet.

3

INTERESSETEST

Weet je nog niet precies wat voor vrijwilligerswerk je wilt doen of wat bij je past? Klik hier voor de focustest. Misschien brengt die je op een idee!

VRIJWILLIGERS

Welkom op de website van de Vrijwilligerscentrale! Op deze site vind je vacatures en cursussen voor vrijwilligers en informatie over vrijwilligerswerk. De Vrijwilligerscentrale is er voor vrijwilligers en organisaties die met vrijwilligers werken. Zoek je vrijwilligerswerk of liever een losse klus? Ben je vrijwilligerscoördinator en zoek je vrijwilligers of wil je graag ideeën uitwisselen met andere coördinatoren? Voor al deze zaken kun je terecht bij de Vrijwilligerscentrale. 

VRIJWILLIGERSWERK

De voornaamste bezigheid van de Vrijwilligerscentrale is het matchen van vraag naar en aanbod van vrijwilligers. We helpen organisaties of personen met het vinden van vrijwilligers en gaan zelf ook actief op zoek naar mensen die vrijwilligerswerk willen doen. Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk of zoek je een vrijwilliger? Dan is de vacaturebank een goede plaats om te starten. Vind je daar niet wat je zoekt? Vertel ons wat je zoekt en wij kijken met je mee.

NETWERK

Het werken met vrijwilligers is een vak apart. Vrijwilligerswerkgevers en -coördinatoren hebben binnen hun eigen organisatie of vereniging vaak weinig mogelijkheden om hun vragen en ervaringen met collega's te delen. Daarom startte de Vrijwilligerscentrale een netwerk waar mensen die met vrijwilligers werken, ervaringen kunnen uitwisselen en elkaar makkelijker weten te vinden. Een paar keer per jaar komt het netwerk bij elkaar bij één van de deelnemers rondom een thema. Klik hier voor meer info over het netwerk. 

Talentenbank

Expertbank

Leestips

Tips voor verenigingen

Ik zoek vrijwilligers

Vind je het antwoord op je vraag niet op deze site? Misschien kunnen we je toch helpen. Bel of mail en stel je vraag. Je mag natuurlijk ook langs komen op Plein 5 in Brummen. 

OPENINGSTIJDEN

Voor beide vestigingen

maandag-vrijdag

08:30 - 22:30 

gesloten op feestdagen

LOCATIES

Tjark Riks Centrum

Derickxkamp 2a

6961 DL EERBEEK

Plein 5

Graaf van Limburg Stirumplein 5

6971 CE BRUMMEN

TELEFOONNUMMER

Voor beide vestigingen

0575-561988

POSTADRES

Postbus 141

6970 AC BRUMMEN

E-MAIL

info@welzijnbrummen.nl

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon

VOLG ONS

ONZE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN? Geef hier je mail-adres