NIEUWS

17 april 2019  

Convenant meer muziek in de klas

Muziek is belangrijk voor iedereen. We luisteren ernaar, we dansen erop, we zingen en maken muziek. Iedereen is, op zijn eigen manier, een muzikaal mens. En al die muziek helpt ons om te ontdekken wie we zijn en te worden wie we willen worden, maar ook om anderen beter te begrijpen. Door muziek te maken worden we creatiever, kunnen we beter problemen oplossen en het draagt bij aan onze cognitieve ontwikkeling.
Wij vinden het daarom belangrijk dat alle kinderen in onze regio verschillende vormen van muziekeducatie krijgen op school. Muziekeducatie wordt hierbij ingebed in het hele onderwijs van de school en de kindcentra. De verbinding met de wijk en buurt (noaberschap) omarmen en stimuleren we.
 

Daarom heeft Martine Jurriens, directeur van Stichting Welzijn Brummen dit convenant medeondertekend samen met partijen uit de gemeente Brummen, Zutphen, Lochem en Voorst. Door de samenwerking en afstemming van alle partijen te organiseren en te stimuleren steunen de ondertekenaars van dit convenant het belang van goede cultuureducatie met speciale aandacht voor muziek.

Meer Muziek_bewerkt.jpg

OPENINGSTIJDEN

Voor beide vestigingen

maandag-vrijdag

08:30 - 22:30 

gesloten op feestdagen

LOCATIES

Tjark Riks Centrum

Derickxkamp 2a

6961 DL EERBEEK

Plein 5

Graaf van Limburg Stirumplein 5

6971 CE BRUMMEN

TELEFOONNUMMER

Voor beide vestigingen

0575-561988

POSTADRES

Postbus 141

6970 AC BRUMMEN

E-MAIL

info@welzijnbrummen.nl

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon

VOLG ONS

ONZE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN? Geef hier je mail-adres