NIEUWS

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!

Is het lastig om de contributie van de sportvereniging te betalen? Of is er geen geld voor dansles? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt het lesgeld en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.

 

Hoe werkt het?

Je kunt als ouder/verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de cultuurcoaches van Stichting Welzijn Brummen. Zij kennen de spelregels en weten of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten of op les. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast deze ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

 

Wat is het bedrag?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en in sommige gevallen de benodigdheden. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

 

Contact

Onze cultuurcoaches kunnen uw kinderen aanmelden voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. U kunt mailen naar m.tuijn@welzijnbrummen.nl of e.gloerich@welzijnbrummen.nl  of even binnenlopen bij Plein 5 in Brummen en vragen naar Marguerite Tuijn of Edith Gloerich.

 

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over het Jeugdfonds Sport & Cultuur op onze website www.jeugdfondssportencultuur.nl/gelderland

 

Veel van buitenschoolse activiteiten in de gemeente Brummen zijn terug te vinden zijn op www.brummennaschooltijd.nl

Afbeelding-Vioolles[1].jpg
Jeugdfonds_edited.jpg
A1 Maand van de Ontmoeting.jpg