NIEUWS

Samenwerking SWB en Bibliotheek

 

Donderdag 11 januari is een start gemaakt met het verstevigen van de samenwerking tussen Stichting Welzijn Brummen en Bibliotheek Brummen|Voorst.

 

Afgelopen jaren werd met regelmaat een gezamenlijke activiteit georganiseerd waarbij de Winterwandeling op 29 december in Brummen een groot succes was.

Daarnaast is in februari 2017 het Taalhuis van start gegaan, een samenwerking tussen onder meer genoemde organisaties waar taalvragers met al hun vragen geholpen kunnen worden.
Nu hebben beide directies in de personen van Martine Jurriëns (SWB) en Mirjam Wijers (Bibliotheek Brummen/Voorst) de wens uitgesproken om deze samenwerking verder te intensiveren.

Onder begeleiding van Bart van Bergen,  Strategisch Adviseur van Rijnbrink, is tijdens de eerste bijeenkomst een stap gezet om te kijken wat beide organisaties nu al aan activiteiten hebben, waar overlap zit en waar ze elkaar kunnen versterken. Naast Martine en Mirjam waren ook een aantal medewerkers van beide organisaties aanwezig voor input. Al deze punten worden uitgewerkt om zo snel mogelijk het traject te vervolgen.
Het was een zinvolle eerste bijeenkomst waarbij iedereen vertrouwen heeft om de inwoners van de gemeente Brummen een compleet en gezamenlijk programma te bieden.

OPENINGSTIJDEN

Voor beide vestigingen

maandag-vrijdag

08:30 - 22:30 

gesloten op feestdagen

LOCATIES

Tjark Riks Centrum

Derickxkamp 2a

6961 DL EERBEEK

Plein 5

Graaf van Limburg Stirumplein 5

6971 CE BRUMMEN

TELEFOONNUMMER

Voor beide vestigingen

0575-561988

POSTADRES

Postbus 141

6970 AC BRUMMEN

E-MAIL

info@welzijnbrummen.nl

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon

VOLG ONS

ONZE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN? Geef hier je mail-adres