top of page

ERVARINGSDESKUNDIGE AUTISME

Leven met autisme

 

Een lezing door ervaringsdeskundige Karina de Vries

 

“Ik ken mijn eigen gebruiksaanwijzing. Als ik het op mijn eigen manier mag doen, kan ik mensen doen verbazen. Maar als er allemaal verwachtingen en eisen gesteld worden, dan bevries ik en wordt de simpelste taak een hele opgave,” vertelt Karina de Vries. Zij deelt dit graag met mensen die met autisme te maken hebben in privé- en/of (vrijwilligers)werksfeer. 

 

Knooppunt Mantelzorg en Vrijwilligerspunt SWB organiseren de informatieve lezing:  Leven met autisme. De lezing richt zich op de belevingswereld en ervaring van mensen met autisme. Naast kennisoverdracht is er ruimte voor het stellen van vragen, uitwisseling kan na het vertrek van Karina om 20:30 uur.

 

De lezing is speciaal bedoeld voor vrijwilligers en mantelzorgers die werkzaam zijn in de begeleiding van en zorg voor mensen met autisme, of die dit overwegen te gaan doen. Te denken valt aan maatjesprojecten, thuiszorg, activiteitenbegeleiding binnen woonvormen of particuliere situaties. Door het bijwonen van de lezing kunt u het gedrag van iemand met autisme beter begrijpen en kunt u inzicht krijgen in meer effectieve vormen van omgang en communicatie.

 

De lezing wordt gehouden op:

Datum: woensdag 23 mei

Tijd: van 19:00 tot 20:30  uur 

Locatie: Plein Vijf te Brummen, Graaf van Limburg Stirumplein 5

 

Wilt u deze lezing bijwonen? Dan kunt u zich opgeven bij Hennita van der Zee:
 

0575-561988/h.vd.zee@welzijnbrummen.nl
 

Er is plaats voor maximaal 25 personen.

bottom of page