NIEUWS

februari 2019  

Mantelzorgondersteuning
 

Ook in dit jaar kunnen mantelzorgers in de gemeente Brummen rekenen op ondersteuning via het Knooppunt Mantelzorg. De uitvoering hiervan ligt bij Stichting Welzijn Brummen.
Inwoners die nog niet bekend zijn met deze vorm van mantelzorgondersteuning kunnen een mail sturen naar mantelzorg@welzijnbrummen.nl of bellen naar 0575-561988. Deze maand zijn de maandelijkse gespreksgroepen weer van start gegaan en op woensdagmiddag 13 februari is er een gratis bij te wonen activiteit voor mantelzorgers onder de passende titel ‘Thee & Taart’.

De rol van coördinator is in handen van Ellen Lammersen en op dit moment wordt nog een mantelzorg consulent geworven. Deze wordt verantwoordelijk voor het directe contact met de mantelzorgers.

 

Gespreksgroepen

De maandelijkse gespreksgroepen vinden plaats op de tweede maandag (Plein 5, Brummen) en tweede donderdag van de maand (Tjark Riks Centrum, Eerbeek). De gespreksgroep is gratis te bezoeken en vooraf opgeven is niet nodig. Tot het moment dat de mantelzorg consulent actief is, verzorgen Karin van Aalst (maandag) en Ellen Lammersen (donderdag) deze taak tijdelijk.


Thee & Taart

Een andere activiteit die het Knooppunt Mantelzorg organiseert is ‘Thee & Taart’. Alle mantelzorgers zijn van harte welkom om op woensdagmiddag 13 februari in Plein 5 van 14.00 tot 15.00 uur andere mantelzorgers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Natuurlijk is er gelegenheid om kennis te maken met, en vragen te stellen aan het Knooppunt Mantelzorg. Opgave voor vrijdag 8 februari 2019 via mailadres mantelzorg@welzijnbrummen.nl is gewenst.


Meer informatie over het Knooppunt Mantelzorg is te vinden op de speciale pagina over mantelzorg op de website www.samengoedvoorelkaar.nl.

A1 Mantelzorg vind je bij SWB.jpg

OPENINGSTIJDEN

Voor beide vestigingen

maandag-vrijdag

08:30 - 22:30 

gesloten op feestdagen

LOCATIES

Tjark Riks Centrum

Derickxkamp 2a

6961 DL EERBEEK

Plein 5

Graaf van Limburg Stirumplein 5

6971 CE BRUMMEN

TELEFOONNUMMER

Voor beide vestigingen

0575-561988

POSTADRES

Postbus 141

6970 AC BRUMMEN

E-MAIL

info@welzijnbrummen.nl

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon

VOLG ONS

ONZE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN? Geef hier je mail-adres