NETWERK VAN

VRIJWILLIGERSWERKGEVERS

EN -COÖRDINATOREN

Het werken met vrijwilligers is een vak apart. Tijdens de eerste netwerkbijeenkomst ging de discussie vooral over de vraag: wat kan je van een vrijwilliger vragen? Vrijwilligerswerkgevers en -coördinatoren hebben binnen hun eigen organisatie of vereniging vaak weinig mogelijkheden om hun vragen en ervaringen met collega's te delen.

EERSTE BIJEENKOMST OP 12 APRIL

Daarom startte de Vrijwilligerscentrale een netwerk waar mensen die met vrijwilligers werken ervaringen kunnen uitwisselen en elkaar makkelijker weten te vinden. Een paar keer per jaar komt het netwerk bij elkaar bij één van de deelnemers rondom een thema. De eerste bijeenkomst was op 12 april. Het thema was 'vrijwilligersvacatures'. Na afloop was er tijd voor een hapje en drankje, waar de eerste agenda's voor vervolgafspraken al getrokken werden. Lees hier de terugblik op deze geslaagde bijeenkomst.

TWEEDE BIJEENKOMST OP 20 SEPTEMBER

Het vervolg op de eerste bijeenkomst is een netwerkontbijt bij de bibliotheek in Brummen. Het thema zal zijn: "Waar ligt de grens?" Wat kan je vragen van een vrijwilliger, maar ook: wat mag een vrijwilliger van jou verwachten?

 

Wil je ook kennismaken met het netwerk? Meld je aan bij de Vrijwilligerscentrale.

OPENINGSTIJDEN

Voor beide vestigingen

maandag-vrijdag

08:30 - 22:30 

gesloten op feestdagen

LOCATIES

Tjark Riks Centrum

Derickxkamp 2a

6961 DL EERBEEK

Plein 5

Graaf van Limburg Stirumplein 5

6971 CE BRUMMEN

TELEFOONNUMMER

Voor beide vestigingen

0575-561988

POSTADRES

Postbus 141

6970 AC BRUMMEN

E-MAIL

info@welzijnbrummen.nl

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon

VOLG ONS

ONZE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN? Geef hier je mail-adres