top of page

ACTIES in coronatijd

10 april 2020

Paasattentie voor deelnemers van Studio Actief

Bijna Pasen! Juist in deze bijzondere tijd waar de wereld door corona geteisterd wordt is het omzien naar elkaar extra belangrijk. Ook de cliënten van Studio Actief kunnen helaas al 4 weken niet naar Studio Actief, het dagactiviteiten centrum van Stichting Welzijn Brummen in Eerbeek komen.

Toch proberen het team van Studio Actief, met het volledig inachtneming van de regels van het RIVM, goed in contact te blijven met de cliënten.

Op Goede Vrijdag is bij iedere cliënt een Paasattentie langs gebracht. Een mooie geschilderde Paaskaart door Marjet en vrolijk verpakte paaseitjes ingepakt door Linn, Indi en Suze. Dit alles werd opgefleurd met een vrolijke gele tulp. De pakketjes werden persoonlijk door het team van Studio Actief bij de cliënten aan de deur op 1 ½ meter afstand overhandigd. Het team werd ondersteund door een aantal vrijwilligsters van Studio Actief. Zo kon iedereen aan de voordeur echt persoonlijk de Paasattentie overhandigen met tijd voor een gezellig praatje. Dit werd door de cliënten erg gewaardeerd.

Paasattentie Studio Actief.jpg
bottom of page