top of page

ACTIES in coronatijd

1 juli 2020

Rotary Eerbeek-Zutphen schenkt cadeaubon aan mantelzorgers
 

‘Wie goed doet, goed ontmoet’
 

‘Wie goed doet, goed ontmoet’ is de tekst op de cadeaubon van € 10,00 die alle geregistreerde mantelzorgers in de gemeente Brummen afgelopen week hebben ontvangen van Rotary Eerbeek-Zutphen. Ieder huishouden krijgt deze cadeaubon opgestuurd. De Rotary Eerbeek-Zutphen draagt de mantelzorgers een warm hart toe en wil op deze manier een blijk van waardering geven. Het is een blijk voor al het liefdevolle werk dat zij doen.

 

Door het Corona-virus zijn de afgelopen maanden voor veel mantelzorgers extra zwaar geweest. Zij konden hun dierbaren soms niet meer ontmoeten, omdat zij in een verpleeghuis verbleven, waar geen bezoek werd toegestaan. Andere mantelzorgers hebben juist  ‘overuren’ moeten draaien, omdat dagbesteding minder werd, of juist kwam te vervallen, waardoor de mantelzorg juist extra ingezet moest worden. Kortom, iedere mantelzorger heeft zijn eigen inzet op de een of andere manier flexibeler moeten inzetten.

 

Rotary Eerbeek-Zutphen, Ondernemersvereniging Brummen, Ondernemersvereniging Eerbeek en Knooppunt Mantelzorg hebben in een mooie samenwerking ervoor gezorgd dat deze mantelzorgers een cadeaubon ontvangen, zodat zij voor zichzelf bijvoorbeeld eens een bosje bloemen of een lekker doos bonbons kunnen kopen. Meer dan verdiend! De cadeaubon kan ingewisseld worden bij een deelnemende winkelier die is aangesloten bij de ondernemersvereniging Brummen of  Eerbeek.

 

Contactgegevens Knooppunt Mantelzorg

Voor aanmelding, informatie & advies en vragen over mantelzorgondersteuning kan je terecht bij Knooppunt Mantelzorg Brummen, onderdeel van Stichting Welzijn Brummen. Mantelzorgconsulenten Ellen Lammersen en Karin van Aalst van het Knooppunt zijn te bereiken via mantelzorg@welzijnbrummen.nl of telefoonnummer (0575) 56 19 88.

bon%20en%20kaartje%20rotary_edited.jpg
bottom of page