ACTIES in coronatijd

17 december 2020

Senioren digitaliseren

Er vond een heel bijzonder moment plaats bij Studio Actief (het dagactiviteitencentrum in Tjark Riks Centrum). Een cliënt heeft geleerd van onze stagiaire ergotherapie Boaz hoe zij kan beeldbellen. Samen hebben ze dit in de praktijk gebracht.

Mevrouw belde haar broer op in Canada waar ze anders elkaar 1x per jaar live ontmoeten ging het dit keer met een beeldbel moment. Een waardevolle ontmoeting in coronatijd! Het vergde even rekenwerk en voorbereiding, want er zit natuurlijk wel tijdsverschil tussen Canada en Nederland. Het werd voor haar broer in  Canada een vroeg telefoontje. Gelukkig was de broer van mevrouw voorbereid op de beeldbelafspraak zodat hij er helemaal klaar voor zat! Dit beeldbelmoment smaakte naar meer en krijgt in de december maand zeker een vervolg. 
Alle cliënten van Studio Actief hebben een beeldbelmoment cadeau gekregen en mogen aangeven met wie ze graag een keer willen beeldbellen in december. Een mooi alternatief in deze periode nu de mensen niet zo makkelijk bij elkaar op bezoek kunnen komen en elkaar dus live kunnen ontmoeten in coronatijd.

OPENINGSTIJDEN

Voor beide vestigingen

maandag-vrijdag

08:30 - 22:30 

gesloten op feestdagen

LOCATIES

Tjark Riks Centrum

Derickxkamp 2a

6961 DL EERBEEK

Plein 5

Graaf van Limburg Stirumplein 5

6971 CE BRUMMEN

TELEFOONNUMMER

Voor beide vestigingen

0575-561988

POSTADRES

Postbus 141

6970 AC BRUMMEN

E-MAIL

info@welzijnbrummen.nl

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon

VOLG ONS

ONZE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN? Geef hier je mail-adres