Vrijwilligersfestival

Om alle hardwerkende vrijwilligers en mantelzorgers in de gemeente Brummen in het zonnetje te zetten, organiseren wij m.m.v. Bibliotheek en Sportkompas op vrijdag 21 juni 2019 een groots festival met workshops, een belevingsmarkt voor vrijwilligerswerk, sportclinics en een foodplein met foodtrucks, theater en muziek. 

Hoeveel vrijwilligers er in de gemeente Brummen zijn is niet bekend. Toch kan je ervan uitgaan dat bijna ieder huishouden wel iemand heeft die zich vrijwillig inspant. Het gaat ons niet alleen om vrijwilligers die als vrijwilliger staan ingeschreven want je kunt bijvoorbeeld ook luizenmoeder op school zijn, penningmeester bij een club zijn of weleens de boodschappen voor de buurvrouw doen. 

Kortom, iedereen is welkom!

Het festival is in en rondom de Bibliotheek en Plein 5  in Brummen van 15.00 tot circa 20.30 uur. Om 15.00 uur wordt de dag feestelijk geopend door Wethouder Pierik en om 15.30 uur start de eerste workshopronde.

Vrijwilligers en mantelzorgers kunnen zich via onderstaande buttons opgeven voor de workshops (maximaal 2 per persoon). 

Voor alle andere belangstellenden geldt “loop gewoon even binnen!” Neem een kijkje op de (vrijwilligers) belevingsmarkt, doe mee aan een sportclinic op het grasveld en laat gelijk een profielfoto maken door een professionele fotograaf. Voor theater, een hapje, een drankje en de muziek moet je op het foodplein zijn! 

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina.

Ronde 2
16:30 - 17:30 uur
Ronde 4
19:30 - 20:30 uur

OPENINGSTIJDEN

Voor beide vestigingen

maandag-vrijdag

08:30 - 22:30 

gesloten op feestdagen

LOCATIES

Tjark Riks Centrum

Derickxkamp 2a

6961 DL EERBEEK

Plein 5

Graaf van Limburg Stirumplein 5

6971 CE BRUMMEN

TELEFOONNUMMER

Voor beide vestigingen

0575-561988

POSTADRES

Postbus 141

6970 AC BRUMMEN

E-MAIL

info@welzijnbrummen.nl

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon

VOLG ONS

ONZE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN? Geef hier je mail-adres