“Het was een geweldig feest!”

Meer dan 500 vrijwilligers, mantelzorgers en andere belangstellenden hebben het vrijwilligersfestival bij Stichting Welzijn Brummen bezocht op 21 juni jl. Daarmee kunnen we het een groot succes noemen! 

Er was voor elk wat wils: workshops (bij Plein 5 en de Bibliotheek), sportclinics (door Stichting Sportkompas), een belevingsmarkt vrijwilligerswerk m.m.v. Stag Brummen met het Rode Kruis, de Mollenhof, Philadelphia, Maakplaats The Villa, Veilig Verkeer Nederland, Onze Droom, het Geheugensteunpunt, de Wereldwinkel, Dagactiviteitencentrum SWB en Buurtklus met een live verslag door RTV Veluwezoom. En er werd gratis een profiel/portretfoto gemaakt door Fotostudio Lifetime.
 

Op het foodplein was er genoeg eten en drinken, theater, een DJ, een (auto)kantelsimulator en als afsluiter een optreden van Shantykoor De IJsselboei. 

Een paar reacties: “Het was een geweldig feest!”, “Jullie hebben iets erg moois neergezet”, “Erg leuk feest, goed gedaan!” Van een workshopdeelnemer: “Tijdens de krijt workshop maakte ik een tekst die wel toepasselijk is op het hetgeen jullie georganiseerd hebben:

Kijk eens om je heen, er is overal wel iets leuks te zien”.
 

Wij kijken nu al uit naar het volgende vrijwilligersfestival. Jullie ook?

OPENINGSTIJDEN

Voor beide vestigingen

maandag-vrijdag

08:30 - 22:30 

gesloten op feestdagen

LOCATIES

Tjark Riks Centrum

Derickxkamp 2a

6961 DL EERBEEK

Plein 5

Graaf van Limburg Stirumplein 5

6971 CE BRUMMEN

TELEFOONNUMMER

Voor beide vestigingen

0575-561988

POSTADRES

Postbus 141

6970 AC BRUMMEN

E-MAIL

info@welzijnbrummen.nl

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon

VOLG ONS

ONZE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN? Geef hier je mail-adres

Vrijwilligersfestival 2019