VRIJWILLIGERSCENTRALE

 

Welkom op de website van de Vrijwilligerscentrale!

Op deze site vind je vacatures en cursussen voor vrijwilligers en informatie over vrijwilligerswerk.

 

De Vrijwilligerscentrale is er voor vrijwilligers en organisaties die met vrijwilligers werken. Zoek je vrijwilligerswerk of liever een losse klus? Ben je vrijwilligerscoördinator en zoek je vrijwilligers of wil je graag ideeën uitwisselen met andere coördinatoren? Voor al deze zaken kun je terecht bij de Vrijwilligerscentrale. Vind je het antwoord op je vraag niet op deze site? Misschien kunnen we je toch helpen. Bel of mail en stel je vraag. Je mag natuurlijk ook langs komen op Plein Vijf in Brummen. De openingstijden van Plein Vijf en de contactgegevens van de Vrijwilligerscentrale vind je hier.

Matchen van vrijwilligers

De voornaamste bezigheid van de Vrijwilligerscentrale is het matchen van vraag naar en aanbod van vrijwilligers. We helpen organisaties of personen met het vinden van vrijwilligers en gaan zelf ook actief op zoek naar mensen die vrijwilligerswerk willen doen. Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk of zoek je een vrijwilliger? Dan is de vacaturebank een goede plaats om te starten. Vind je daar niet wat je zoekt? Vertel ons wat je zoekt en wij kijken met je mee.

Cursussen

De vrijwilligerscentrale organiseert cursussen en workshops voor vrijwilligers en voor mensen die met vrijwilligers werken. In de cursusagenda vind je een overzicht van cursussen en workshops waarvoor je je kunt opgeven. Mis je iets in het aanbod, laat het ons weten. Als er voldoende belangstelling is, organiseren we ook cursussen op aanvraag.

Heb je minder tijd, maar wil je toch iets leren? Kijk dan ook eens in de lijst van online-cursussen die we voor jou op een rij hebben gezet.

 

Vraag en antwoord

Als vrijwilliger loop je soms aan tegen praktische vragen, bijvoorbeeld over een vrijwilligersvergoeding of het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). In Vraag & Antwoord hebben we de meest gestelde vragen op een rij gezet. Vind je het antwoord dat je zoekt niet? Stel je vraag dan direct aan ons.

Vragen? Stel ze hier!

OPENINGSTIJDEN

Voor beide vestigingen

maandag-vrijdag

08:30 - 22:30 

gesloten op feestdagen

LOCATIES

Tjark Riks Centrum

Derickxkamp 2a

6961 DL EERBEEK

Plein 5

Graaf van Limburg Stirumplein 5

6971 CE BRUMMEN

TELEFOONNUMMER

Voor beide vestigingen

0575-561988

POSTADRES

Postbus 141

6970 AC BRUMMEN

E-MAIL

info@welzijnbrummen.nl

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon

VOLG ONS

ONZE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN? Geef hier je mail-adres