Voor

mantelzorgers

Jong en

mantelzorg

Voor 

organisaties

Wat is mantelzorg?

Mantelzorg is zorg en ondersteuning gegeven aan een naaste die chronisch ziek is en/of een beperking heeft. Zoals een partner, ouder, kind, vriend, buur, of kennis. De mantelzorger geeft langdurig, intensief en onbetaald zorg en ondersteuning aan iemand met wie hij/zij een persoonlijke band heeft.

U staat er niet alleen voor! Wij hebben specifieke kennis en vaardigheden op het gebied van mantelzorgondersteuning. Wij zijn er voor alle mantelzorgers in de gemeente Brummen. U kunt bij ons terecht met al uw vragen. Wij geven u informatie en voorlichting.

Bent u mantelzorger? Meldt u zich dan bij ons aan. U ontvangt dan onze Nieuwsbrief en informatie over o.a. informatiebijeenkomsten en de Dag van de Mantelzorg.

U kunt zich hier aanmelden:

Werk en mantelzorg

Mantelzorg waardering

Maatjes project

Contactgroep

Dag van de mantelzorg

Tips

De Dag van de Mantelzorg’: Wat wil jij in beeld brengen?

Ben jij een mantelzorger van 25 jaar of ouder en woont degene waar je voor zorgt in de gemeente Brummen? Dan bieden wij jou heel graag ‘een persoonlijk cadeau’ aan vanwege de Dag van de Mantelzorger. Gemeente Brummen, Knooppunt Mantelzorg en Fotostudio Lifetime uit Brummen hebben de handen ineengeslagen om de mantelzorgers in onze gemeente iets moois aan te kunnen bieden. In deze tijden van corona willen we graag een veilige en persoonlijke blijk van waardering aanbieden.

 

Mantelzorgers krijgen de kans om van iets wat hen dierbaar is een persoonlijke foto te krijgen.  Wat zou jij voor eeuwig vastgelegd willen zien? Je partner? Je gezin? De kleinkinderen? Je huisdier? Het kan ook een foto zijn van een dierbaar element in je huis of tuin?  De foto kan thuis gemaakt worden of op een locatie in de gemeente Brummen. Maar ook in Fotostudio Lifetime. In overleg met fotograaf Evelien kan in ieder geval een heleboel. Er kan 1 foto per adres gemaakt worden. Wil je alvast ideeën opdoen voor jouw eigen foto? Kijk dan op: www.fotostudiolifetime.nl voor inspiratie.

 

Graag laten we ook een mooie collage maken van alle foto’s. Deze collage willen we aan alle inwoners van Brummen laten zien, omdat we trots zijn we op onze mantelzorgers. Uiteraard vragen we  hierbij om de instemming van de mantelzorger, want vanwege de privacyregels is men niet verplicht aan de collage mee te werken. Op 10 november wordt de collage onthuld in het gemeentehuis.

 

Hoe gaan we het aanpakken?

Wil jij als mantelzorger ook een mooie foto? Neem dan snel telefonisch contact op met Susanne Thijsen van Stichting Welzijn Brummen. Doe dit via telefoonnummer 0575-561988. Je kan ook mailen naar s.thijsen@welzijnbrummen.nl. Susanne maakt dan direct een foto-afspraak met jou.

 

Je kan je gedurende de hele maand juli aanmelden. Mocht je nog niet zijn ingeschreven bij het Knooppunt Mantelzorg dan ga je met je aanmelding akkoord met inschrijving bij het Knooppunt. Uiteraard wordt vertrouwelijk met jouw gegevens omgegaan, deze worden niet gedeeld met derden. De foto’s worden tussen 1 juli en 15 oktober gemaakt. Fotograaf Evelien van Foto Studio Lifetime maakt hier speciaal tijd voor vrij.

OPENINGSTIJDEN

Voor beide vestigingen

maandag-vrijdag

08:30 - 22:30 

gesloten op feestdagen

LOCATIES

Tjark Riks Centrum

Derickxkamp 2a

6961 DL EERBEEK

Plein 5

Graaf van Limburg Stirumplein 5

6971 CE BRUMMEN

TELEFOONNUMMER

Voor beide vestigingen

0575-561988

POSTADRES

Postbus 141

6970 AC BRUMMEN

E-MAIL

info@welzijnbrummen.nl

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon

ONZE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN? Geef hier je mail-adres

VOLG ONS