top of page

VACATURE:

 

BESTUURSLEDEN
 

Stichting Welzijn Brummen (SWB) bevordert met een breed scala aan voorzieningen en activiteiten het welzijn in de gemeente Brummen. Samen met de gemeente, andere opdrachtgevers, andere organisaties en vele vrijwilligers maakt de SWB allerlei gemeenschapsvoorzieningen mogelijk, alsmede specifieke ondersteunende activiteiten op het gebied van wonen, zorg, welzijn en inkomen.
 

Bent u betrokken bij datgene wat in uw gemeente op sociaal gebied gebeurt? Denkt u; daar wil ik een bijdrage aanleveren!
 

Het eindverantwoordelijk bestuur werkt via een toezichthoudend model. Op dit moment hebben wij ruimte in het bestuur voor enkele nieuwe leden, waaronder op kortere termijn een penningmeester. Bij toetreden van een bestuurslid dat in staat en bereid is een compact verslag van de vergaderingen te maken, zou overdracht van de secretarisfunctie kunnen plaats vinden.
 

Leden voor het bestuur van Stichting Welzijn Brummen
 

Heeft u inhoudelijke ervaring vanuit een andere toezichthoudende rol, vanuit uw werk en of in het verleden opgedane ervaring? Wij komen graag met u in contact.
 

Wij zoeken inwoners van de gemeente Brummen die:

  • Gewend zijn op strategisch niveau te kunnen denken en acteren

  • Gevoel hebben voor wat in de gemeente binnen het welzijnsdomein speelt

  • De directie kunnen adviseren in het goed en zorgvuldig besturen van de SWB

  • Gemiddeld tenminste twee uur per maand beschikbaar zijn

  • Voor de penningmeester: beschikken over financiële kennis en ervaring
     

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten, schrijf dan voor 25 november 2021 een korte mail (inclusief CV) met uw motivatie naar: info@welzijnbrummen.nl ter attentie van Hans Polling (voorzitter). Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

bottom of page