VACATURES

Kom jij onze organisatie versterken?


BEGELEIDER DAGACTIVITEITEN EN ONTMOETING - oproepkracht
 

Waar ga je werken?

Stichting Welzijn Brummen is een brede welzijnsorganisatie. We zijn dé sociaal bindende factor binnen de gemeente Brummen. Wij faciliteren dat iedereen betrokken kan zijn en mee kan doen. We bieden kansen en dagen mensen uit zelfstandig in het leven te staan.  De ontmoetingslocatie heeft hierin een centrale functie. Er worden meerdere activiteiten en diensten aangeboden.

 

Wat ga je doen?

Op het dagactiviteitencentrum in Eerbeek bied je mensen en vrijwilligers begeleiding bij het doen en verzorgen van in meer en mindere mate zelf georganiseerde activiteiten die samen een dagprogramma vormen. Je begeleidt een groep van 8 tot 15 deelnemers inclusief vrijwilligers. Je draagt zorg voor het bijwerken van de dossiers en rapporteert de dagelijkse gang van zaken. Als tijdelijk aanspreekpunt voor een aantal deelnemers onderhoud je de contacten met mantelzorgers en andere betrokkenen en evalueer je zo nodig de gang van zaken.

 

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een relevant MBO  4(+) of HBO diploma.

  • Je kunt een groep van 8 tot 15 deelnemers begeleiden en verliest daarbij de behoefte van de individuele deelnemer niet uit het oog.

  • Je hebt kennis van de problematiek waarmee onze deelnemers te maken hebben (psychiatrie, psychogeriatrie, depressie, div. lichamelijke beperkingen, etc.).

  • Je kunt vrijwilligers begeleiden.

  • Je bent flexibel, stressbestendig, hebt doorzettingsvermogen en humor.

 


Wat krijg je van ons?

  • Een plek in een team van enthousiaste en betrokken professionals.

  • Werkdagen van maandag t/m vrijdag.

  • Een salaris dat is ingeschaald in schaal 6 (CAO Sociaal Werk).


Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden en wil je bij ons komen werken? Stuur dan een motivatiebrief met cv naar: info@welzijnbrummen.nl ter attentie van Martine Jurriens.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bianca Wijnhoven, b.wijnhoven@welzijnbrummen.nl of Mette Spiegelenberg, m.spiegelenberg@welzijnbrummen.nl of telefonisch via 0575-561988.

Vacaturetip

Zie hieronder de vacaturepagina's van onze collega-organisaties: