top of page

BRUMMENSE BIKKEL

 

Uitreiking jeugdlintje Brummense Bikkel

Eind april worden de Jeugdlintjes de 'Brummense Bikkel’ weer uitgereikt. Kinderen en/of jongeren die zich actief hebben ingezet voor de maatschappij of hun medemens kunnen genomineerd worden. Tot en met 31 maart kan iedereen zijn of haar favoriete Brummense Bikkel-kandidaat doorgeven.

 

Waarom?

Met de Brummens Bikkel worden kinderen en jongeren gewaardeerd en beloond voor het doen van een goede daad. Tijdens de feestelijke bijeenkomst in april worden de jeugdlintjes  door de burgemeester en/of de wethouder uitgereikt, gelijktijdig met de ‘lintjesregen' voor volwassenen. De jeugdlintjes mogen voor kinderen en jongeren een stimulans zijn, om zich actief in te (blijven) zetten voor maatschappij en hun medemens.

 

Help de jury en geef jouw nominatie door!

Om nominaties te kunnen ontvangen hebben we jouw hulp nodig! Iedereen kan zijn of haar favoriete kandidaat doorgeven uiterlijk 31 maart. Alle inzendingen worden door de jury, onder leiding van wethouder Timmer, beoordeeld. Er zijn twee categorieën, te weten jeugd van 4 tot en met 12 jaar en jongeren van 13 tot en met 17 jaar. Dus: ken je iemand tussen 4 en 18 jaar die iets bijzonders heeft gedaan voor de Brummense maatschappij of zijn/haar medemens? Meld hem of haar aan!

 

Aanmelden kan via de email: bikkel@welzijnbrummen.nl of stuur een brief naar:

Nominatie Brummense Bikkel, p/a Postbus 141, 6970 AC  BRUMMEN.

Vermeld duidelijk wie de genomineerde is, zijn of haar adresgegevens en telefoonnummer. Laat ook duidelijk weten waarom deze persoon de Brummense Bikkel zou moeten winnen.

Je kunt ook hier het nominatieformulier downloaden op deze pagina.

 

Wij hopen natuurlijk veel nominaties te mogen ontvangen. Bij voorbaat dank hiervoor en bij vragen kun je contact opnemen via mailadres: r.frederiks@welzijnbrummen.nl of telefoonnummer 0575 – 561988.

poster bikkel 2023.jpg
bottom of page