KUNST DOOR DE BRIEVENBUS

Kunst door de brievenbus: om de week een cadeautje

 

Vind jij het leuk om te tekenen, schilderen, creatief bezig te zijn? Of wil je dat uitproberen? Stichting Welzijn Brummen start deze zomer het creatieve project Kunst door de brievenbus.
 

Elke twee weken krijg je een creatieve opdracht in de brievenbus waarmee je alleen of samen met een vriend, vriendin, (klein)kind of wie dan ook aan de slag kunt.

 

De opdrachten zijn bedacht door kunstenaars. Je kan ze doen met potlood, pen en andere spullen die in huis hebt. Stuur een foto van je werk (als je wilt en als dat mogelijk is) en je krijgt altijd een leuke reactie! Wil je dit van de zomer graag uitproberen? Geef dan uiterlijk 26 juni je naam, adres, mailadres en telefoonnummer door aan Susanne van Stichting Welzijn Brummen via info@welzijnbrummen.nl of 0575-561988. De eerste opdracht wordt maandag 27 juni aan jou verstuurd. Deelname is kosteloos.

 

Vind je het gezelliger om dit in groepsverband te doen onder leiding van een ervaren vrijwilligster? Dan ben je deze zomer op de woensdagmorgen (oneven weken) van 10.00-12.00 welkom op Plein 5 (Graaf van Limburg Stirumplein 5, Brummen). Neem dan wel je eigen materiaal mee.
 

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door Cultuurbedrijf Amphion en Lang Leve Kunst Fonds. Onderstaand filmpje geeft een impressie van het project zoals uitgevoerd in een andere gemeente.

20210409 VRIJ Kunst door de Brievenbus_edited.jpg