top of page

STUDIO ACTIEF

Studio Actief is er voor iedereen die deel wil blijven nemen aan het gewone leven. Dat betekent contact met anderen, elkaar ont­moeten, na blijven denken over de dingen die je belangrijk vindt, gezond eten en in beweging blijven.

We kijken samen met je wat er nodig is om bovenstaande te be­reiken. Voor de een is dat helpen bij de maaltijdbereiding, voor de ander het ophalen van herinneringen en voor een derde het meedoen met de gymnastiek. (Bijna) alles kan!

 

Bij Studio Actief kun je jezelf zijn, contact maken met anderen en je mogelijkheden en vaardigheden op peil houden of uitbreiden. Sommige activiteiten doen we in de groep, maar er is voldoende mogelijkheid om je even terug te trekken. We besteden veel aandacht aan het er met zijn allen een gezellige dag van maken. Op individueel niveau wordt met elke deelnemer afgestemd wat nodig en wat wenselijk is.

Tussen de middag wordt er warm gegeten (voor deze maaltijd betaal je €4,-). Deze maaltijd wordt met elkaar gekozen, gekookt en opgegeten. Uiteraard gebruiken we verse ingrediënten van het seizoen!

 

Waar en wanneer?

De groepsbegeleiding vindt plaats op het dagactiviteitencentrum in het Tjark Riks Centrum te Eerbeek. We zijn alle werkdagen van 10.00- 16.00 uur geopend. Elke dag is er een beroepskracht aanwezig die samen met de vrijwilligers het dagprogramma verzorgt.

 

Natuurlijk is het een stap om naar Studio Actief te komen. Wat kunt u verwachten? Welke men­sen komen daar? Daarom bent u altijd welkom voor een kopje koffie of een dagdeel meedraaien om de sfeer te proeven.

 

Elke maand organiseren wij een open activiteit waaraan u gratis en vrijblijvend kunt meedoen.

De data en activiteiten staan in onze activiteitenkalender.

 

Hoe kan ik hieraan deelnemen?

Studio Actief biedt haar diensten aan voor mensen met PGB of een dienstverleningsopdracht. Dit kun je aanvragen bij Team Voor Elkaar. Voor deelname betaal je een (kleine) eigen bijdrage. Het vervoer kan in overleg met jou geregeld worden.

Meer informatie

Als je meer wilt weten, of een vraag hebt, kun je bellen of mailen naar Stichting Welzijn Brummen.

200331 Studio actief_edited.jpg
A2 Studio Actief_edited.png
bottom of page