top of page

VACATURE:

 

SOCIAAL WERKER BEGELEIDING EN HUISVESTING NIEUWKOMERS

12 uur

 

Ben jij een proactieve alleskunner met affiniteit en ervaring met nieuwkomers?

Vanuit Stichting Welzijn Brummen (SWB) begeleiden we nieuwkomers met een verblijfsvergunning met de huisvesting in de gemeente Brummen.

 

We zorgen ervoor dat alle documenten op orde zijn, overleggen met de gemeente en woningcoöperatie en plannen woning bezichtigingen in. Daarna regelen we alles rondom de verhuizing: van gas en elektriciteit en water regelen, tot het aanvragen van allerlei verzekeringen.

Als er kinderen zijn dan regelen we opvang/school en bij de belastingdienst de kinderopvangtoeslag. We koppelen hen aan een vrijwilliger die het gezin wegwijs maakt in de straat en het dorp.
 

Wie ben jij?
Je bent een echte regelaar en een spin in het web tussen alle betrokken partijen zoals de COA, de woningcoöperatie, de gemeente, verzekeraars, scholen e.d. en de statushouder. Je hebt er handigheid in om te communiceren met mensen die de Nederlandse taal nog niet machtig zijn, je houdt van administratieve werkzaamheden en je houdt gemakkelijk overzicht. Daarnaast vind je het leuk om met een club vrijwilligers te werken die je inzet bij de statushouders.

Wat neem jij mee?

  • Je bent een proactief organisatietalent met HBO werk- en denk niveau

  • Je kunt goed plannen en weet goed het overzicht te bewaren en bewaken

  • Je bent betrouwbaar en accuraat en je zorgt voor een goed geordende administratie

  • Je bent gemiddeld 12 uur per week inzetbaar: de ene week is het meer dan de andere week.

  • Verklaring Omtrent Gedrag
     

Wij bieden jou
Een stimulerende en uitdagende werkomgeving met ruimte voor je eigen ontwikkeling. Volop mogelijkheden om meer te leren over andere culturen. Een prettig team waarin iedereen elkaar ondersteunt. Salariëring CAO Sociaal Werk salarisschaal 8 trede 1. Je kan deze functie ook uitvoeren als ZZP-er.

 

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden en wil je bij ons komen werken? Stuur dan uiterlijk 25 november 2021 een motivatiebrief met cv naar info@welzijnbrummen.nl ter attentie van Martine Jurriens. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Karin van Aalst via k.vanaalst@welzijnbrummen.nl of 0575-561988.

bottom of page