top of page

STEUNPUNT GELD en ADMINISTRATIE

Inzicht in inkomsten en uitgaven

Geldzorgen? Je bent niet de enige! Het kan soms lastig zijn om rond te komen. Inzicht in je inkomsten en uitgaven kan helpen om betalingsproblemen te voorkomen. En misschien heb je wel recht op toeslagen, aanvullende bijstand of bijzondere bijstand. Bij het Steunpunt Geld en Administratie kun je terecht voor hulp bij allerlei financiële en administratieve zaken.

Inloopuur
Het Steunpunt Geld en Administratie houdt elke week inloop. Daar kun je zo binnenlopen met vragen over je financiën. Bijvoorbeeld over het maken van een budgetoverzicht en het invullen van formulieren. Of om te berekenen of je recht hebt op toeslagen.

Dinsdag van 09.00 tot 12.00 Tjark Riks Centrum, Derickxkamp 2a Eerbeek

Woensdag van 09.00 tot 12.00 uur Plein 5, Gr. van Limburg Stirumplein 5 in Brummen

Zie ook de pagina Grip op geld in tijden van crisis

Contact

Mail met info@welzijnbrummen.nl 

Bel op werkdagen tussen 9:00 en 12:00 met 0575-561988.

Zit je in de schulden?
Heb je zoveel schulden dat je het overzicht kwijt bent? En kun je dus je schulden niet meer oplossen? Of is er meer aan de hand dan alleen een geldprobleem? Neem dan contact op met Team Voor Elkaar. Samen brengen we in kaart wat er speelt en gaan we op zoek naar een oplossing.

Noodsituatie?
Dreig je uit huis te worden gezet? Of wordt je energie of water afgesloten? Bel zo snel mogelijk met Team Voor Elkaar: 0575 – 568 568.

bottom of page