VRIJWILLIGERSCENTRALE

Ik zoek vrijwilligers!

 

Geschikte vrijwilligers vinden is voor iedere organisatie en vereniging een uitdaging. De Vrijwilligerscentrale kan je daarbij helpen. Wij bieden een platform waarop je vacatures voor maatjes of vrijwilligers kunt plaatsen. Maar dat is niet het enige!

De Vrijwilligerscentrale bouwt aan een ondersteuningsaanbod voor mensen die met vrijwilligers werken. Wat heb jij nodig? Laat het ons weten!

Vacaturebank

In onze vacaturebank kun je zelf je vacature plaatsen en beheren. Je moet hiervoor eerst een account aanmaken. Lukt je dat niet? Probeer het met behulp van de handleiding

Je bent zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van je vacatures, maar wij houden een oogje in het zeil. Staat je vacature na drie maanden nog steeds op de Vacaturebank, dan nemen we contact met je op. Misschien kunnen we je helpen met het vinden van een geschikte kandidaat.

Een wervende vacaturetekst schrijven

Een vacature is vaak het eerste contact van de een aankomende vrijwilliger met jouw vereniging of organisatie. Je wilt dat de aankomende vrijwilliger jouw vacature eruit pikt. Je wilt hem nieuwsgierig maken, prikkelen. Hoe doe je dat? We hebben voor jou vijf tips op een rij gezet om een wervende vacature te schrijven.

Netwerk voor vrijwilligerswerkgevers en -coördinatoren

Op 12 april 2018 organiseerde de Vrijwilligerscentrale de eerste netwerkbijeenkomst voor mensen die met vrijwilligers werken. Het doel van het netwerk is ervaringen en kennis uit te wisselen. Het netwerk komt een paar keer per jaar bij elkaar rondom een thema. Wil je lid worden van het netwerk of een keer kijken of het wat voor je is? Meld je aan bij de Vrijwilligerscentrale.

Liever persoonlijk contact?

Bel of mail en stel je vraag. Je mag natuurlijk ook langs komen op Plein 5 in Brummen. De openingstijden van Plein Vijf en de contactgegevens van de Vrijwilligerscentrale vind je hier.

OPENINGSTIJDEN

Voor beide vestigingen

maandag-vrijdag

08:30 - 22:30 

gesloten op feestdagen

LOCATIES

Tjark Riks Centrum

Derickxkamp 2a

6961 DL EERBEEK

Plein 5

Graaf van Limburg Stirumplein 5

6971 CE BRUMMEN

TELEFOONNUMMER

Voor beide vestigingen

0575-561988

POSTADRES

Postbus 141

6970 AC BRUMMEN

E-MAIL

info@welzijnbrummen.nl

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon

VOLG ONS

ONZE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN? Geef hier je mail-adres