Voor

mantelzorgers

Jong en

mantelzorg

Voor 

organisaties

Wat is mantelzorg?

Mantelzorg is zorg en ondersteuning gegeven aan een naaste die chronisch ziek is en/of een beperking heeft. Zoals een partner, ouder, kind, vriend, buur, of kennis. De mantelzorger geeft langdurig, intensief en onbetaald zorg en ondersteuning aan iemand met wie hij/zij een persoonlijke band heeft.

U staat er niet alleen voor! Wij hebben specifieke kennis en vaardigheden op het gebied van mantelzorgondersteuning. Wij zijn er voor alle mantelzorgers in de gemeente Brummen. U kunt bij ons terecht met al uw vragen. Wij geven u informatie en voorlichting.

Bent u mantelzorger? Meldt u zich dan bij ons aan. U ontvangt dan onze Nieuwsbrief en informatie over o.a. informatiebijeenkomsten en de Dag van de Mantelzorg.

U kunt zich hier aanmelden:

Werk en mantelzorg

Mantelzorg waardering

Maatjes project

Contactgroep

Dag van de mantelzorg

Tips

Dag van de Mantelzorg; schrijf je in en ontvang een attentie.

Mantelzorgers zijn onzichtbare helden! Ze zorgen voor een ziek familielid, vriend of buur. Die zorg is vaak onzichtbaar. Daarom zetten we woensdag 10 november mantelzorgers in de schijnwerpers: want hun zorg mag gezien worden. Mantelzorgers die ingeschreven staan bij Knooppunt Mantelzorg Brummen worden die dag verrast met een attentie gefinancierd door de gemeente Brummen.

Thee en taart

Daarnaast nodigen mantelzorgconsulenten Karin van Aalst en Ellen Lammersen op deze dag mantelzorgers uit voor een kop thee (koffie mag ook) met taart in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek (10.00 -11.30 uur) en Plein Vijf  in Brummen(20.00 -21.30 uur).

Alle mantelzorgers zijn welkom. Aanmelden kan tot en met 9 november a.s. (T 0575 561988 / mantelzorg@welzijnbrummen.nl)

Inschrijven

Overal in het land vind je onzichtbare helden, jong en oud, van het kleinste dorp tot de grootste stad, er zijn er bijna 5 miljoen. Wat mantelzorgers doen is niet vanzelfsprekend, het is bijzonder en verdient waardering. Ben je mantelzorger, maar nog niet bekend bij Knooppunt Mantelzorg Brummen, meld je dan aan via onze website www.mantelzorgbrummen.nl . Als je dit doet voor 10 november a.s. kom je automatisch in aanmerking voor de attentie in het kader van de Dag van de Mantelzorg.

afbeelding banner.jpg