top of page

 

Knooppunt Mantelzorg Brummen

 

Dag van de Mantelzorg

Ben jij mantelzorger? Schrijf je dan in bij Knooppunt Mantelzorg Brummen en ontvang een leuke attentie op De Dag van de Mantelzorg: donderdag 10 november 2022.

Ben je mantelzorger, maar nog niet bekend bij Knooppunt Mantelzorg Brummen, meld je dan aan via onze website www.mantelzorgbrummen.nl  of via telefoonnummer: 0575 561988 of via de email: mantelzorg@welzijnbrummen.nl.

 

Als je dit doet voor 7 november a.s. kom je automatisch in aanmerking voor de attentie in het kader van de Dag van de Mantelzorg.

Overal in het land vind je mantelzorgers, jong en oud, van het kleinste dorp tot de grootste stad, er zijn er bijna 5 miljoen. Wat mantelzorgers doen is niet vanzelfsprekend, het is bijzonder en verdient daarom die waardering.

De attentie voor mantelzorgers wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Brummen, als blijk van die waardering, voor alle zorg die mantelzorgers in de gemeente Brummen verlenen.

Thee en taart

Mantelzorgconsulenten Ellen Lammersen en Karin van Aalst  nodigen op deze dag mantelzorgers uit voor een kop thee (koffie mag ook) met taart in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek of in Plein Vijf  in Brummen. Mantelzorgers zijn op beide locaties van harte welkom van 10.00-11.00 uur.

Je kunt langskomen voor een praatje, maar we staan zeker ook open voor al uw mantelzorgvragen.
Aanmelden vooraf is niet nodig.

afbeelding banner.jpg
bottom of page